Dagstarters


Dagstarters geschikt voor het tweede leerjaar met herhalingsoefeningen rond rekenen, taal en spelling.

Na het betalen van de dagstarters zou je automatisch doorverwezen moeten worden naar een Google Drivepagina waar je ze kan downloaden. Liep er iets mis? Stuur dan een mailtje naar info@meesterwarre.be met een betaalbewijs.


Alle contractwerken


Volledig contractwerkenpakket voor het tweede leerjaar met in totaal 53 activiteiten. Bekijk de previewfoto's per contractwerk.

Na het betalen van de contractwerken zou je automatisch doorverwezen moeten worden naar een Google Drivepagina waar je ze kan downloaden. Liep er iets mis? Stuur dan een mailtje naar info@meesterwarre.be met een betaalbewijs.

Contractwerk - eerste trimester


Contractwerk met leerstof begin tweede leerjaar. Wiskundige oefeningen worden afgewisseld met schrijfoefeningen en tussendoortjes. Het contractwerk bevat 20 activiteiten!

Contractwerk - tweede trimester


Contractwerk met leerstof midden tweede leerjaar. Wiskundige oefeningen worden afgewisseld met schrijfoefeningen en tussendoortjes. Het contractwerk bevat 17 activiteiten!

Contractwerk - derde trimester


Contractwerk met leerstof eind tweede leerjaar. Wiskundige oefeningen worden afgewisseld met schrijfoefeningen en leuke tussendoortjes. Het contractwerk bevat 16 activiteiten!