Na het betalen van een paaswandeling zou je automatisch doorverwezen moeten worden naar een Google Drivepagina waar je het draaiboek en de 8 spelletjes kan downloaden. Liep er iets mis? Stuur dan een mailtje naar info@meesterwarre.be met een betaalbewijs.

Paaswandeling eerste graad


Deze paaswandeling is geschikt voor het eerste en tweede leerjaar. Tijdens deze wandeling staat samenwerken en samenspelen voorop. De focus ligt dus vooral op sociale vaardigheden. De leerlingen verdienen doorheen de wedstrijd paaseitjes die aan het eind van het spel uitgedeeld kunnen worden.

 

Na de bestelling ontvang je het draaiboek met 8 spelletjes en de uitleg.

Paaswandeling tweede graad


Deze paaswandeling is geschikt voor het derde en vierde leerjaar. Doorheen de wandeling komen de kinderen vier verschillende paashazen tegen. Elke paashaas heeft verschillende opdrachten/activiteiten in petto voor de leerlingen. Een kort overzicht van de paashazen en hun activiteiten:

 

Rekenhaas

 • Kraak de code!
 • Blad, steen, schaar (maal- en deeltafels)

Taalhaas

 • Alfabetisch rangschikken
 • Groot groepsspel rond samenstellingen

Raadselhaas

 • Kruiswoordraadsel (op papier of digitaal)
 • Legpuzzel

Spelletjeshaas

 • Wie is het?
 • Levende memory

 

Na de bestelling ontvang je via mail het draaiboek met alle nodige uitleg en bijlagen.

Paaswandeling derde graad


Deze paaswandeling is geschikt voor het vijfde of zesde leerjaar. De leerlingen lopen in groepen rond op het schoolterrein op zoek naar QR-codes. Elke QR-code bevat een opdracht die uitgevoerd moet worden. Een kort overzicht van de opdrachten:

 

 1. Kruiswoordraadsel (Franse woordenschat)
 2. Sudoku
 3. Dominospel (Romeinse cijfers)
 4. Rebussen
 5. Woordzoeker Pasen

 

 

Na de bestelling ontvang je van mij het draaiboek met de activiteiten, uitleg en QR-codes. Je ontvangt ook de opdrachtenfiches voor het geval dat er geen laptops/tablets aanwezig zouden zijn op jouw school.

Gratis werkbundels rond lente en Pasen


De lente is in het land!
Paasbundel - eerste leerjaar
Paasbundel - tweede leerjaar
Paasbundel - derde leerjaar