Onderstaande oefeningen zouden de anderstalige leerlingen zelfstandig tot een goed einde moeten kunnen brengen. Er is wel een leerkracht nodig die achteraf verbetert en evalueert met de anderstalige leerling.


Na het betalen van een leermiddel zou je automatisch doorverwezen moeten worden naar een Google Drivepagina waar je ze kan downloaden. Liep er iets mis? Stuur dan een mailtje naar info@meesterwarre.be met een betaalbewijs.

 

Huiswerkpakket woordenschat


Huiswerkpakket met 9 werkbundels waarbij woordenschat en zinsbouw ingeoefend wordt aan de hand van duidelijk gevisualiseerde oefeningen. Na het samen behandelen van een thema, zou de anderstalige leerling zelfstandig aan de slag moeten kunnen gaan met de bijhorende huistaak.

Woordkaarten met QR-codes


Visuele woordkaarten met QR-codes waarbij de leerlingen de uitspraak van elk woord kunnen beluisteren. In totaal werd er voor 400 woorden een QR-code voorzien. Je kan ervoor kiezen om de kaarten af te drukken en de QR-codes te laten scannen, maar je kan de kaarten ook digitaal gebruiken door gewoon op de QR-codes te klikken.

Gratis inoefenmaterialen


Woorden koppelen aan pictogrammen
Schrift - woorden per thema
Woordkaarten met verwerkingsoefeningen
Woordkaarten met verwerkingsoefeningen
Flashcards woordenschat
Plaatje verbinden met woordbeeld