Onderstaande bundels bevatten verdiepingsoefeningen die gebaseerd zijn op de reeds gekende leerstof per leerjaar. Af en toe wordt er wat uitgedaagd met leerstof van een leerjaar hoger. De hoogbegaafde leerling zal met deze bundels dus niet voorlopen op de rest van de klas, maar de oefeningen zullen de leerling aanzetten tot nadenken . De focus ligt op rekenen, maar om voldoende variatie te voorzien zitten er ook spelletjes/raadsels tussen.

Na het betalen van een werkbundel zou je automatisch doorverwezen moeten worden naar een Google Drivepagina waar je ze kan downloaden. Liep er iets mis? Stuur dan een mailtje naar info@meesterwarre.be met een betaalbewijs. Werkte jouw leerling deze uitdagingsbundel reeds uit? Kijk dan zeker ook eens naar de bundels rond de denksleutels of de projecten.

Uitdagingsbundel kleuterklas


Deze bundel bevat 16 bladzijden vol uitdagingsoefeningen + verbetersleutel voor cognitief sterke leerlingen uit de kleuterklas. Er wordt in de bundel kennisgemaakt met de getallen tot 10. Ook de getallen tot 20 komen kort aan bod. Deze wiskundige inhoud wordt afgewisseld met oefeningen die zich focussen op de motorische vaardigheden van de leerling. 

Uitdagingsbundel eerste leerjaar


Deze bundel bevat 16 bladzijden vol uitdagingsoefeningen + verbetersleutel voor hoogbegaafde leerlingen uit het eerste leerjaar. Er wordt niet voorgelopen op de reguliere leerstof die in het eerste leerjaar gegeven wordt, maar de leerling wordt uitgedaagd om na te denken over hoe hij/zij een opdracht zal oplossen. 

Uitdagingsbundel tweede leerjaar


Deze bundel bevat 14 bladzijden vol uitdagingsoefeningen + verbetersleutel voor hoogbegaafde leerlingen uit het tweede leerjaar. Er wordt niet voorgelopen op de reguliere leerstof die in het tweede leerjaar gegeven wordt, maar de leerling wordt uitgedaagd om na te denken over hoe hij/zij een opdracht zal oplossen. 

Uitdagingsbundel derde leerjaar


Deze bundel bevat 14 bladzijden vol uitdagingsoefeningen + verbetersleutel voor hoogbegaafde leerlingen uit het derde leerjaar. Er wordt niet voorgelopen op de reguliere leerstof die in het derde leerjaar gegeven wordt, maar de leerling wordt uitgedaagd om na te denken over hoe hij/zij een opdracht zal oplossen. 

Uitdagingsbundel vierde leerjaar


Deze bundel bevat 13 bladzijden vol uitdagingsoefeningen + verbetersleutel voor hoogbegaafde leerlingen uit het derde leerjaar. Er wordt niet voorgelopen op de reguliere leerstof die in het derde leerjaar gegeven wordt, maar de leerling wordt uitgedaagd om na te denken over hoe hij/zij een opdracht zal oplossen.

Uitdagingsbundel derde graad


Deze bundel bevat 11 bladzijden vol uitdagingsoefeningen + verbetersleutel voor hoogbegaafde leerlingen uit het vijfde en leerjaar. Er wordt niet voorgelopen op de reguliere leerstof die in de derde leerjaar gegeven wordt, maar de leerling wordt uitgedaagd om na te denken over hoe hij/zij een opdracht zal oplossen.